*Çamlıtepe mahallesinde yapımına başlanan Bahçeşehir eğitim kompleksi 24 ayda tamamlanacak. Bahçeşehir Batman Eğitim Kurumu Genel Müdürü Turgut Önal, 23 milyon TL’lik yatırımın bölgenin en büyüğü, Bahçeşehir’in de 157. kurumunun arasında ilklerden birinin olacağını söyledi.

MESLEK YÜKSEK OKULU BÖLÜMÜ

32 Bin 500 m2’lik alanda Çamlıtepe mahallesinde bölgenin en büyük eğitim kompleksi yapılıyor. Bin 350 öğrenci kapasiteli eğitim kompleksinde ilk özel Fen Lisesinin de yer alacağını belirten Bahçeşehir Batman Eğitim Kompleksi Genel Müdürü Turgut Önal, “Ana okul, ilkokul, ortaokul, lise ve meslek yüksek okulunda enerji-sağlık bölümlerinin de yer alacağı kompleksimizin inşaatı aralıksız sürüyor. Kapalı spor salonu, yüzme havuzu, halı saha, tenis kortu ve açık amfinin de yer alacağı kompleksimiz bölgede bir ilk olacak” dedi.

90 KİŞİLİK EKİP ÇALIŞIYOR

24 Ayda eğitim kompleksinin tamamlanabilmesi için geceli-gündüzlü bir ekiple çalıştıklarını söyleyen Batman Bahçeşehir eğitim kurumu sahiplerinden Nevzat Önal, şöyle konuştu; “İlk etaplarda öz kaynaklarımızla yapımına başladığımız tesisin bu yıl okul bölümleri tamamlanacak. İkinci etapta da diğer sosyal donatıları bitirmeyi planlıyoruz. Yaşam alanlarının da yer alacağı eğitim kompleksimizin tanıtımına yönelik önümüzdeki ay bir dizi çalışma yapılacak. Bahçeşehir Eğitim Kurumları Sahibi Enver Yücel’in katılacağı yeni kampus lansmanını Eylül’ün ortasında yapmayı hedefliyoruz.”

Editör: TE Bilişim