** Bazı incelemelerde bulunmak üzere kente gelen Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Doç. Dr. Ali Yılmaz: “Müdür değişimleri okullarımıza dinamizm getirdi” dedi.

 

OKULLARDA İNCELEME

MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Doç. Dr. Ali Yılmaz, MEB Özel Eğitim ve Kaynaştırma Daire Başkan Seyfettin Toraman ile birlikte Batman Öğretmen Evi’nde Milli Eğitim yöneticileri ile bazı okul idarecileriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik: “Sayın Genel Müdürümüzü ve Özel Eğitim Daire Başkanını ilimizde görmekten büyük memnuniyet duyduk. Batman’ ı eğitim alanında daha ileriye taşımanın gayreti içindeyiz. Bu konuda Sayın Bakanımızın desteklerini daima yanımızda hissettik” dedi. Batman’a eğitim sorunlarını yerinde görmek ve kenti daha yakından tanımak için geldiğini belirten Genel Müdür Doç. Dr. Ali Yılmaz: “Batman’ı umduğumdan daha gelişmiş ve modern buldum. Batman çok genç nüfusuyla güvenli bir geleceğe hızla adım atmaktadır” diye konuştu.

 

“HEPİMİZ ÇARKIN DİŞLERİYİZ”

Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hepimiz bu çarkın dişlileriyiz. Sistemde bize yüklenen görevleri yerine getirmek zorundayız. Bu yıl ilk kez yapılan müdürlük değerlendirmesiyle okullarımıza bir yenilik ve dinamizm gelmiştir. İl içi öğretmen rotasyonunu bu yıl gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.” Toraman ise Batman’ın eğitim alanında gelişmesi için ellerinden gelen tüm gayretleri sarfettiklerini söyledi. Toplantının ardından heyet, 19 Mayıs ve Hürriyet mahallesindeki okulları ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle sohbet ettiler.

Editör: TE Bilişim