MODERN EĞİTİM KAMPUSU
2014-2015 eğitim-öğretim sezonuna yeni kampusunde TED Batman Petrol Koleji, eğitimdeki çıtasını yükseltti. 20 bin metre karelik alanın 15 bin metre karesini anaokul, ilkokul ve ortaokul kazandıran TED’in yönetimi, akıllı tahta ve eğitimdeki teknolojinin modern laboratuarıyla öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunmayı hedefliyor. 1986 yılında Türkiye’de 6. Şubesini Batman’da açan TED Koleji, Türkiye’nin sayılı eğitim yuvalarından biri olan eğitim kompleksini de hizmete açtı.


DEVLET DESTEĞİNDEN FAYDALANMADI
Devlet desteğinden yararlanmayan tek eğitim yuvasının TED Batman Petrol Koleji olduğunu anımsatan Yönetim Kurulu Başkanı Turan Özkan; “TED eğitimde Batman’ın markasıdır. Marka olmaya da devam edecektir. Okul idarecileri, öğretmen ve öğrencileri sınavla alınan TED Batman Koleji, kendi imkanlarıyla modern bir eğitim kompleksini Batman’a kazandırdı. Hedefimiz Batman’a kaliteli bir eğitim getirmektir” diye konuştu.


400 ÖĞRENCİLİ TED KOLEJİ
Bir çok İlde idarecilik yapan Batman TED Koleji Müdürü Çetin Evren, 400 öğrencilerinin olduğunu söyledi. Önümüzdeki günlerde modern eğitim kolejinin açılışını yapacaklarını ifade eden Evren, sözlerini şöyle sürdürdü; “34 dersliğimiz var. 24 kişilik sınıflara yeterli kadromuzla sadece eğitim vereceğiz. Sosyal sorumluluk projelerine de gerekli desteği vereceğiz. TED Batman Koleji bölgenin ve Türkiye’nin sayılı eğitim yuvalarındandır.”

Editör: TE Bilişim