**Batman Belediyesi Başkan Yardımcılarından Nasır Taş’ın babası İbrahim Taş, 12 yıldır Belediye’de temizlik görevlisi. Oğlunun Belediye Başkan Yardımcılığına getirilmesiyle işine daha çok sarıldığını belirten baba Taş; “Oğlum işini, ben de görevimi titizlikle yapıyorum. İkimiz de sorumluluğumuzun farkındayız” diyor. 

ÖRNEK BABA
Batman Belediyesinde 12 yıldır temizlik görevlisi olarak çalışan 65 yaşındaki İbrahim Taş, ortanca oğlu elektrik-elektronik mühendisi Nasır Taş’ın Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesiyle işine daha da sıkı sarıldığını söyledi. Atatürk Parkı bitişiğindeki Yılmaz Güney sineması sokağında her gün temizlik yapan 8 çocuk babası Taş; “12 Yıldır temizlik işini severek yapıyorum. Mesai saatlerine de çok dikkatliyim. Sorumluluk alanım neyse o’nu yerime getiriyorum” dedi.



“İKİMİZİN İŞİ AYRI”
Oğlunun Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesiyle işinde değişiklik istemediğini belirten baba Taş, şöyle devam etti; “O işini yapıyor, ben de işimi. Oğlum ‘Belediye Başkan Yardımcısı’ oldu diye ayrıcalık istemek kadar ayıp bir şey olamaz. Ortanca oğlum Nasır’ın Başkan Yardımcılığına getirilmesinin ardından işime bir başka sarıldım. Daha titiz oldum. Üzerimize düşen sorumluluklar var. Ben de Belediye’nin bir çalışanıyım. Herkes gibi davranmak zorundayım. Temizlik işini de severek yapıyorum.”

Editör: TE Bilişim