**Batman’ın Belde mahallesindeki Batman Anadolu Lisesi’ni Cuma saatinde basan bir grup genç, dehşet saçtı. Bıçakla yaralanan 10 öğrenci, Bölge Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

ÖNLERİNE GELENİ BIÇAKLADILAR
Okulla ilgisi olamadıkları bildirilen bir grup gencin öğle saatlerinde bıçakla bastıkları Batman Anadolu Lisesi’nde 10 öğrenci hastanelik oldu. Henüz bilinmeyen bir nedenle öğle saatlerinde okul bahçesini basan bir grup genç, öğrencilere saldırdı. Belde mahallesindeki kentin en gözde okullarından Batman Anadolu Lisesi’nde öğrencileri bıçaklayan bir grup genç, daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayı duyan öğrenci velileri ise soluğu Bölge Devlet Hastanesinde aldı. Olaydan sonra polis okulu abluka altına aldı. Hastanede tedavi altına alınan bazı öğrenciler ise: “20-30 Kişilik grup elinde bıçak, sopa ve elektro şok cihazlarıyla bize saldırdı. Ne olduğunu anlamadık” dediler.

 

KAMERALAR İNCELENECEK
Olaydan sonra Anadolu Lisesi’ne giden Batman Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, olayı çok yönlü soruşturduklarını söyledi. Saldırganların bıçaklı saldırısında yaralanan 14-15 yaş arasındaki öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Aslan; “Olayın aydınlanması içinde okuldaki kameralarla, çevredeki mobese kameraları tüm detaylarıyla incelenecek” dedi. Aslan, Batman Bölge Devlet Hastanesinde yaralanan öğrencilere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.




Editör: TE Bilişim