*24 yaşındaki Aydın B, otoparkın 7'nci katına çıkıp intihar girişiminde bulundu. Olay yerine gelen Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, Aydın B.'yi ikna ederek binadan indirdi.

ÖZDEMİR’İN GELMESİNİ İSTEDİ

Mersin’de hastanede tedavi gören kızını ziyaret etmek için otobüs bileti alacak para bulamadığını söyleyen Aydın B., Cumhuriyet caddesindeki çok katlı otoparkın 7'nci katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. İtfaiye ve güvenlik ekiplerine haber verilmesiz üzerine Aydın B.'nin atlama ihtimaline karşı aşağıda branda açıldı. Aydın B., Belediye Eş Başkanı Özdemir’in gelmesini istedi. Bunun üzerin olay yerine gelen Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, yaptığı görüşmeden sonra Aydın’ı ikna ederek intihardan vazgeçirdi. Aydın B. daha sonra ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü.


ÖZDEMİR, YATIŞTIRDI

Eş Başkan Özdemir, Aydın B.'nin Mersin'deki bir hastanede yatan kızını görmek istediğini ancak bilet parası bulamayınca bunalıma girdiğini anlattı. Çevredeki esnafın paniklemesine yol açan Aydın B.’yi yatıştıran Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, şunları söyledi; "Evini de Mersin'e taşımış, fakat bazı eşyaları Batman'da kalmış. Parası yok. Otobüs firmalarıyla görüşmüş, kimse yardımcı olmamış. Karakola gitmiş yardımcı olan olmamış, daha sonra Belediye’ye yardım istemek için gelmiş, toplantıda olduğum için görüşemedik. Bu olumsuz gelişmeler üzerine intihara kalkışmış. Gereken desteği vereceğiz.”

Editör: TE Bilişim