* Ziya Gökalp mahallesindeki bir banka şubesini akşam saatlerinde bir kişi, elindeki poşette ‘bomba var’ deyip soyguna kalkıştı.

BANKADA PANİK

Uzun bir süreden sonra ilk kez Batman’da banka soygun girişimi yaşandı. Dün akşam 16.35 sıralarında pompalı tüfek ve elinde siyah poşetle Ziraat Bankası şubesine giren bir kişi, ‘bu poşette bomba var’ deyip soygun yapmak istedi. Banka güvenlik personelinin direnmesi üzerine kafası kar maskeli kişi poşeti bırakıp kaçtı.


POŞET BOŞ ÇIKTI

Soygun ihbarı üzerine polis, banka şubesi çevresinde geniş önlem aldı. Bomba imha uzmanları bankaya bırakılan poşette inceleme yaptı. Ekiplerin incelemesinin ardından siyah poşetin boş çıkması güvenlik ekipleri ile banka personeline rahat nefes aldırdı. Şubedeki kameraları incelemeye alan polis kayıplara karışan kişinin yakalanması için çalışma başlattı.



BANKA MÜDÜRÜ "150 BİN TL İSTEDİ"

Ziya Gökalp Ziraat Bankası Şube Müdürü Muharrem Kocaaslan, soyguncunun kendilerinden 150 bin TL para istediğini söyledi.Müdür Kocaaslan, şöyle konuştu; "İçeri girer girmez soyguncu elindeki poşette bomba olduğunu söyledi. Bizden para istedi. Paramız yok deyince, poşeti bırakıp kaçtı."

Editör: TE Bilişim