**AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, aylardır uçak seferlerinin yapılamadığı kent merkezinde uçak seferlerinin arttırılması için girişimde bulundu. Hamidi’nin girişimleriyle İstanbul seferlerine Ankara da eklendi.

UÇAK SEFER SAYISI ARTACAK
Gerek yolcu gerekse de fiziki yapısıyla bölgenin en büyük havalimanı konumundaki Batman’da uçak seferleri 30 Kasım’da start alıyor. Mazbatasını aldıktan sonra başkentin yolunu tutan Batman Ak Parti Milletvekili Ataullah Hamidi’nin ilk icraatı ise uçak seferlerini arttırması oldu. Daha önce THY’nin programına göre sadece İstanbul uçuşlarının olduğu havalimanında Hamidi’nin girişimleriyle seferlere Ankara da eklendi.

YILMAZ VE ŞİMŞEK’LE GÖRÜŞTÜ
Uçak seferlerinin arttırılması için Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’le görüşen Milletvekili Hamidi, şöyle konuştu; “Pist onarım çalışmaları nedeniyle Haziran’dan bu yana şehrimizde seferler yapılamıyor. Uçuşlar 30 Kasım’da başlayacak. THY’nin programında sadece İstanbul-Batman uçuşları vardı. Bakanlarımızla görüşmemizin ardından seferlere Ankara da dahil oldu. Şu anda Ankara’ya bir sefer yapılacak ama ilerleyen zamanlarda sefer sayısını arttıracağız. Ayrıca Antalya ve İzmir uçuşları için de talepte bulunduk. Önümüzdeki süreçte Batman’daki uçak seferleri artacak.”

Editör: TE Bilişim