** Turgut Özal bulvarındaki Vizyon projesinin Batman’a şehir havasını kattığını belirten eski Başkan Necdet Atalay: “5 Yılda Batman’da fiziki değişiklikler olmuş. Kaldığım yerden mücadeleye devam edeceğim” dedi.

ZİYARETLERİ KABUL EDİYOR
Tahliye olduktan sonra Batman BDP il teşkilatında ‘geçmiş olsun’ ziyaretlerini kabul eden eski Belediye Başkanı Necdet Atalay, 5 yılda kentte ciddi değişikliklerin olduğunu söyledi. Dün gün boyu ziyaretleri kabul eden Atalay, şöyle konuştu: “İnsanlarımızla buluşmaya, hasret gidermeye çalışacağız. Zamanımın bir bölümünü de ailemle ayırmak istiyorum. Ondan sonra kaldığım yerden mücadeleye devam edeceğim. Arkadaşlarımızın uygun göreceği bir görevde çalışmalarım olacak.”

VİZYON PROJE GÜZEL OLMUŞ”

Tutuklanmadan önce hayata geçirmek istediği Turgut Özal bulvarı Vizyon projenin şehre ayrı bir hava kattığını da ifade eden Atalay: “Beş yıl aradan sonra Batman’da fiziki değişikler olmuş. Vizyon projeyi güzel buldum. Benim fikrimdi, hayalimdi. Bu proje çok dillendirilmedi. Projenin hem kafamda hayalini kurmuştum, hem de yakalanmadan önce çalışmasını yürütmüştüm. Arkadaşlar sağ olsun bir yere getirdiler. Son halini gördüğüm proje Batman’a şehir havası katmıştır” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim