**AK Parti Batman İl Başkanlığına adaylığını düzenlediği basın toplantıyla açıklayan Ziver Hamitoğlu: “Batman’a heyecan katacak ekiple çalışacağız” dedi. 


ADAYLIĞINI AÇIKLADI

25 Ocak’ta gerçekleştirilecek Ak Parti İl teşkilatı kongresi öncesinde Ziver Hamitoğlu adaylığını açıkladı. Dün Mado’da basın toplantısı düzenleyen Hamitoğlu, ‘Batman AK Parti İl Başkanlığı için adayım’ dedi. Batman’a heyecan katacak bir ekiple yola çıktığını belirten Hamitoğlu: “Batman ve AK Parti’yi daha da ileriye götürmek amacıyla İl Başkanlığına aday olmaya karar verdim. Kendime güvendiğimi deklere etmek istiyorum. Partili arkadaşlarla Batman halkı ve bizlere gönül verenlerle birlikte çıkığımız bu yolda Batman halkının hizmetkarı olacağız” dedi.

 

“PROJELERİMİZ HAZIR”

Başkanlık görevi verildiği takdirde farklı bir siyaset anlayışı yürüteceklerini de ifade eden Hamitoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “İl başkanlığı bünyesinde kuracağımız teşkilatlara daha aktif görevler verip, kalkınma ve gelişme adına önemli projeler hazırlayıp, bu projelerin hayata geçirilmesi için el birliğiyle çalışacağız. Daha katılımcı ve daha akılcı yönetim anlayışıyla Ak Parti’nin bayrağını zirveye taşıyıp, partili arkadaşlarımla birlikte bu uğurda başarılı olmaya çalışacağım. Farklı bir yönetim anlayışı ve farklı bir vizyonla Ak Parti il başkanlığının Başbakan’a bağlı bir teşkilat olduğunu herkese anlatıp, bu konuda daha etkin olmaya gayret edeceğiz. Tüm aday arkadaşlara başarılar diliyorum.”

Editör: TE Bilişim