“MEYDAN’A TALİBİM”
Batman’da yaklaşık 40 yıldır terzilik yapan Şerif Tileği, Meydan mahallesini yönetmek için 30 Mart’ı iple çektiğini söyledi. Gülistan caddesindeki işyerine ‘Meydan’a talibim’ dövizini asan Tileği; “Esnaflığımın büyük bölümü bu mahallede geçti. Çevrem ile birçok esnafın ısrarıyla muhtarlığa talipli olduğum Meydan’ı semt sakinleriyle birlikte yönetmeye hazırım. Yaklaşan seçim öncesinde bugüne kadar desteğini aldığım semt sakinleri ile seçmenlere teşekkür ediyorum. 30 Mart’ta Meydan sakinlerinin desteğini bekliyorum” dedi.



ÇİLE; “GÜLTEPE’Yİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”
Batman’ın büyük semtlerinden olan Gültepe mahallesinde 18 muhtar adayı arasında şanslı gösterilen isimler arasında yer alan muhtar adayı Osman Çile, semt sakinleriyle birlikte mahalleyi yöneteceğini ifade etti. Yaklaşık bir aydır sürdürdüğü seçim kampanyasında ziyaret ettiği seçmenlerden büyük destek aldığını söyleyen Çile; “Gültepe son yıllarda Batman’ın hızla büyüyen mahallesi oldu. Yıllardır oturduğum mahallemin sorunlarının çözümü konusunda da üzerime düşeni yapacağımdan semt sakinlerinin endişesi olmasın. Amacım, Gültepe’yi semt sakinleriyle yönetmektir” diye konuştu.



FIRAT; “YENİ MAHALLEDE RAKİP YOK, ADAY VAR”
10 yıldır Yeni mahalle muhtarlığını yapan Ali Fırat, üçüncü dönemde de görevine seçileceğine inandığını belirtti. 4 bin 800 nüfuslu Yeni mahallede 2 bin 791 seçmenin olduğunu anımsatan Fırat, şunları söyledi; “Yeni mahallenin adı her ne kadar ‘Yeni’ ise de maalesef eski semt olduğu için bazı hizmetlerden yoksun bırakılmış. Hazine arsasının olmadığı mahallede taziye evinin olmaması büyük bir eksiklik. Belediye’den yeni dönem için söz aldık. Mahallenin tüm kaldırımları yapılacak. Ayrıca Cengiz Topel bitişiğindeki 149 metre karelik arsanın taziye evine dönüştürülmesi için de çalışmalarımız var. Mahallemde rakip yok ama aday var. Seçimin hoşgörü bir ortamda geçmesini diliyorum.”



ÖZBAY, TİLMERÇ’TE ADAY
Batman’ın yeni mahallerinden olan Tilmerç mahalle muhtar adaylarından Bilal Özbay, Memur-Sen TOKİ ile Tilmerç’in diğer bölgelerindeki sorunların çözümü için aday olduğunu açıkladı. 10 muhtar adayına ‘başarı’ dileğinde bulunan Özbay; “Ben de diğer arkadaşlarım gibi mahallenin yönetimine talipli oldum. Amacım, Tilmerç ve iki TOKİ’ye de hizmet etmektir. Memur-Sen TOKİ’de oturuyorum. O bölgenin sorunlarını iyi biliyorum. Seçmenin 30 Mart’ta doğru tercih kullanacaklarından eminim” dedi.



KARADOĞAN; “BAĞLAR’DA YENİ DÖNEM BAŞLAYACAK”
Bağlar mahallesi muhtar adayı Osman Karadoğan, 30 Mart’ta Bağlar’da yeni bir dönemin başlayacağını ifade etti. Bugüne kadar sürdürdüğü seçim kampanyasında hemen herkesten destek gördüğünü ifade eden Karadoğan, sözlerini şöyle sürdürdü; “Seçim gelip çattı. Artık 9 gün sonra seçmen sandık başında son sözü söyleyecek. Bağlar mahallesi Batman’ın kenar semti olduğu için hep geri planda kalmış. Ancak yeni bir dönemin başlamasıyla Bağlar diğer semtlerin seviye ulaşması için de var gücümüzle çalışacağız. Ancak 30 Mart’ta seçmenlerin desteğiyle değişim rüzgarlarının mahallemize yansıyacağına inanıyorum. Bağlar sakinlerinden destek bekliyorum.”


Editör: TE Bilişim