Yiğit, “Bağlar seçmeni doğru tercih yaptı”

 

Batman’ın Bağlar mahalle muhtarlığına seçilen Mazhar Yiğit, semtteki seçmenlerin doğru tercih yaptığını söyledi. Seçmenlerin kendisine verdiği desteğe teşekkür eden muhtar Yiğit, şöyle konuştu; “Her şeyden önce mahallemdeki seçmenlerim tercihlerini benden yana kullandıkları için tercih ediyorum. Seçim öncesi vaad ettiklerim tüm projeleri hayata geçirmek için çok çalışacağım. Bağlar’ın sorunlarını yakından biliyorum. Kenar mahalle olan Bağlar’ın sorunlarının çözümü konusunda üzerime düşeni yapacağım. Tek amacım, Bağlar’a hizmet vermek. Mahalle sakinlerinin verdikleri desteğe minnettarım. Güvenlerine layık olacağım.”

 


Yıldız; “Seçim tatlı bir yarıştı”

Batman’ın büyük mahallelerinden Belde’de muhtarlık seçimini kaydeden Cemal Yıldız, seçim kampanyası döneminde kendisine gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür etti. Belde sakinlerinin tercihlerine her zaman saygılı olduğunu ifade eden Yıldız, “30 Mart seçimlerinin güzel bir ortamda geçtiği mahallerden biri de Belde semtiydi. Seçimin centilmence geçtiği Belde’de seçmenlerin gösterdikleri ilgiye bir kez daha teşekkür ediyorum. Sonuçta seçim bizim için tatlı bir yarıştı. Görev verilen arkadaşlara da başarılar diliyorum. Seçimin Belde de olaysız ve sakin geçmesi herkesi sevindirdi. Belde semtindeki seçmenlere şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Çerçel, “Çarşı’ya hizmet yağacak”

İkinci dönem Çarşı mahalle muhtarlığına seçilen Cemal Çerçel, hizmetlerde ikinci plana düşen semtinin 5 yıl süreyle kalıcı hizmetlerle buluşacağını iddia etti. 30 Mart’taki seçimde semt sakinlerinden büyük destek aldığını ifade eden Çerçel, sözlerini şöyle sürdürdü; “İkinci kez bana bu görevi veren semt sakinlerinin sorunlarının çözümü için gece-gündüz demeden aza arkadaşlarımla çalışacağız. Taziye evinin Batman’da ilk yapıldığı Çarşı mahallesinde şimdi de Kuran’ı Kerim Kursu binası için hazırlıklara başladık. Ayrıca yeni eğitim yuvasındaki bahçenin genişletilmesi için de Valilik ile Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde girişimlerimiz sürecek. Kısacası, Çarşı’ya hizmet gelmesi için büyük çaba sarf edeceğiz.”

 




“SEÇMEN GÖREVİNİ YAPTI, SIRA BİZDE”
Batman’ın yeni mahallerinden Korik’te muhtarlığa yeni seçilen Salih Çetinkaya, semtteki seçmenlerine teşekkür etti. “Seçmen görevini yaptı. Artık sıra bizde” diyen Çetinkaya; “Seçim kampanyası süresince hiçbir vaatte bulunmadım. Tek bir projeyi de gündeme getirmedim. Çünkü Korik, köy statüsünden çıkan yeni bir mahalledir. Elbette mahallemizin sorunları var. Korik’in çözüm bekleyen sorunları için çaba göstereceğiz. Semt sakinlerinin güvenine layık olacağız. Seçmen görevini yaptı. Artık sıra bizde. Beş yıl süreyle Korik’e layık olan hizmetleri vereceğiz” diye konuştu.




Işık;
“Öncelikli hedefimiz Meydan’a taziye evi”
**Üçüncü dönemdir Meydan mahalle muhtarlığına seçilen Ahmet Işık, taziye evi projesini hayata geçireceklerini söyledi.
“MEYDAN’A TAZİYE EVİ ŞART”

Meydan mahalle muhtarlığına 1072 oyun 572’siyle yeniden seçilen Ahmet Işık, seçmenlere teşekkür etti. Meydan mahalle muhtarlığını üçüncü dönemdir kazanan Ahmet Işık, öncelikli projesinin taziye evi olacağını belirtti. Kentin ortasında kalan eski semt olan Meydan’ın öncelikle taziye evine kavuşması konusunda yerel yönetimden de destek isteyeceğini söyleyen Işık; “Oy veren, vermeyen seçmenlere teşekkür ediyorum. Üçüncü dönemde de hizmetleri sürdüreceğim. Mahallenin taziyevi ihtiyacı var. Bu konuda seçim propagandası süresince bazı adaylar yer tasisi konusunda beyanat vermişti. Eğer yer desteğinde bulunulursa taziye evinin yapımına hemen başlarız  Meydan mahallesi sakinleriyle biz bir aileyiz. Seçimde bir kez daha bize destek veren tüm seçmenlere teşekkür ediyorum. Semtimizin eski oluşundan ötürü bazı hizmetlerden uzak olduğunun farkındayız. Sorunları el birliğiyle çözeceğiz”  dedi.



Karadoğan;
“Bağlar seçmenine minnettarım”
Bağlar mahalle muhtar adaylarından Osman Karadoğan, seçim kampanyasında seçmenlerin gösterdiği ilgiyi unutmayacağını ifade etti. Kampanya süresinde ziyaret ettiği ve rahatsız ettiği seçmenlerin gösterdiği ilgiden memnun olduğunu söyleyen Karadoğan; “Seçim artık geride kaldı. Yetki verilen muhtar ve azalara başarılar diliyorum. Umarım, Bağlar mahallesi hizmetin en güzeline kavuşur. Çünkü Bağlar kalıcı hizmetleri hak eden bir semttir. Yıllardır kenar mahalle diye ihmal edilen Bağlar mahallesinin beş yıl süreyle diğer mahallelerin hizmette yakaladığı ortama kavuşur” diye konuştu.


Dördüncü kez görevde

Tüm Muhtarlar Derneği görevini de yürüten Ziya Gökalp mahalle muhtarı M. Masum Padir, dördüncü kez muhtarlık görevine seçildi. Seçmenlere teşekkür eden Padir: “Dört dönemdir beni muhtarlık görevine layık gören ve her iki adayımıza karşı büyük oy farkıyla Ziya Gökalp mahalle muhtarlığı koltuğuna oturtan seçmenlerimize müteşekkirim. Ayrıca mahallemdeki iki aday arkadaşlarıma da hiçbir şekilde rakip gözüyle bakmadım, daha çok arkadaşlık ortamında bir seçim yürüttük kendilerine de teşekkür ederim. Mahalle sakinlerimiz sandık başlarında görevlerini fazlasıyla yapmışlardır. Bundan sonra yapacağımız hizmetler boynumuzun borcudur. Tüm mahalle sakinlerimize iletişim telefonumu ulaştırdım. Bölgemdeki sorunlarımızı biliyorum ama gözden kaçan eksiklik ve aksaklıklar varsa telefon numaralarımız vasıtasıyla bize bilgi vermelerini özellikle rica ediyorum. Oy veren, vermeyen tüm seçmenlerimize teşekkür eder.” 

Editör: TE Bilişim