*2003-2006 Yılları arasında AK Parti il Başkanlığı görevini yapan Muzaffer Bağ, eski görevini devralmaya hazır olduğunu belirterek, “Adaylığım teşkilatta heyecan yarattı” dedi.

BAŞKANLIĞA TEKRAR ADAYIM”

Ak Parti Batman İl Başkanı aday adaylarından Muzaffer Bağ, bugün Genel merkezde yapılacak temayül yoklaması öncesinde umutlu konuştu. 2003-2006 yılları arasında İl Başkanlığını yaptığı Batman’daki teşkilata adaylığıyla heyecan getirdiğini ifade ettiğini belirten Bağ, “O dönemde gerek ekonomi gerekse sosyal ve gerekse de toplumsal sorunların çözümünde üzerime düşeni yaptığıma inanıyorum. İl Başkanlığı görevini bıraktığım yerden almaya hazırım. Diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” diye konuştu.

BARIŞ SÜRECİNİ DİKKATE ALDIM”

Bağ, şöyle konuştu : “AK Parti camiası ile yaptığım istişareler sonucu adaylığa hazırım. Temayül yoklaması için de teşkilattan gerekli desteği aldım. Her zaman şehrimizin toplumsal sorunlarının çözümü ve demokratik adımların atılması konusunda da partimizin çalışmalarını kamuoyu ile paylaştım. Barış sürecindeki dönemi dikkate alıp adaylığımı ilan ettim. Dönemimde zor durumdaki TPAO gündelik işçileri ve Batman Rafinerisinin kapatılmaması ve diğer toplumsal sorunların çözümünde de önemli rol aldığıma inanıyorum.”

Editör: TE Bilişim