** Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, kentte devam eden ve yapımı gündemde olan sağlık yatırımları hakkında açıklamada bulundu. Hamidi; “Yatırımların takipçisiyiz” dedi.

“YENİ HASTANE 200 YATAKLI OLACAK”
Ak Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, sağlık yatırımları hakkında bilgiler paylaştı. Yatırımların takipçisi olduklarını ifade eden Hamidi: “İlimiz için çok önem verdiğimiz ve önceliğimiz olan yatırım alanlarından biri de sağlıktır. Dolayısıyla Batman’da devam eden sağlık yatırımlarını takip ettiğimiz gibi yeni yatırımların gelmesi için de gayretlerimiz devam etmektedir” dedi. Yatak kapasitesi arttırılması gündemde olan Kuyubaşı mevkindeki yeni devlet hastanesiyle ilgili Hamidi; “Kuyubaşı-Petrolkent mevkileri arasında yapılması planlanan ve bunun için Petrolkent arkasındaki hazineye ait arsa tahsisinden sonra proje aşamasına geçilen Batman devlet Hastanesi 200 yatak kapasiteli olacaktır” diye konuştu.

“YATIRIMLAR SON AŞAMADA”
Hamidi’nin açıklamasının devamında şu bilgileri paylaştı; “- 300 yatak kapasiteli Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin ihalesi 2014 yılında yapılmıştır. İnşaatı devam eden hastanenin 2016 yılı sonunda bitmesi beklenmektedir. - Beşiri ilçemizin Cumhuriyet Mahallesinde yapılan 15 yatak kapasiteli Batman-Beşiri Entegre İlçe Hastanesinin yapımı tamamlanmış olup teslim aşamasındadır. - Hasankeyf ilçemizin yeni yerleşim yerinde %99 oranında yapımı gerçekleştirilen Batman-Hasankeyf Entegre İlçe Hastanesi için tefrişat aşamasına gelinmiştir. - Bu 4 hastanemiz ilimizin çok önemli sağlık ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte olan yatırımlardır. İlimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Editör: TE Bilişim