60'ların aşkı...
70-80-90'ların heyecanı...
Milenyum çağının umudu olan bir takımdır Batman'ın Petrolspor'u...
5 haftada sadece 1 puan alan Petrolspor, Batman'lı futbolseverleri kendine küstürmüş durumda. Tarihi kısmi başarı ve heyecanla dolu olan bu takım, taraftarlarını tekrar kazanması lazım çünkü gönül bağı taşıyan bu taraftarlar başarıyı hak ediyor.
Petrolspor oynadığı 5 maçı da şu an lig tablosunda ilk 5 ile gerçekleştirmiş, aslında bu tablo biraz pozitif olabilir ve tamamıyla bir başarısızlığın olduğu da söylenemez.
Başarısızlık bir tarafa taraftarın istediği şey bu takımın ruhunu ortaya koyması ve maalesef ki oynanan futbol içler acısı durumda. Yeni bir teknik ekip ile yeni bir havanın gelmesi herkesin temennisi fakat yüreğini ortaya koyan yönetimi de sonuna kadar taraftarlar desteklemeli.
Petrolspor'un oyunu umut vaat eden cinsten değil ve bir nevi bu oyun ve yenilgiler 'Yenilgi yenilgi büyüyen zafer vardır' cinsinden değil.
Başkan Aydın Gülmez, transferlerin teknik direktör tarafından yapıldığını söyledi ve bu transferlerde sorumlu olan kim ise muhakkak oturulup konuşulması lazım çünkü fazla harcamalar sonucu bu transferler fiyasko niteliğinde, değerleri ve futbolları birbirine uyuşmuyor. Futboldan pek anlamayan insanlar bile Petrolspor'u izledikleri zaman sadece 2-3 tane kaliteli futbolcu görebilirler.
Ara transfer döneminde hemen hemen her bölgeye ihtiyaç lazım, özellikle de forvet kısmına. Geçen sene her an skoru değiştirebilen Hasan Ahmet Sarı gibi oyuncuların bu takıma takviye edilmesi şart.
Şehir olarak böylesine zor günler geçirdiğimiz bir zamanda mutluluğa ihtiyacımız var. Çoğu kesimin ortak noktası olan Batman'ın Petrol'ü yarın oynanacak maçta bu mutluluğu şehrine fazla görmemeli.
Birçok yaş aralığının duygularını bir arada bulunduran bu takımın bu hafta kendi tarihini için, taraftarı için, şehri için galip gelmeli. Bu şehir Petrolspor için, Petrolspor da bu şehir için ayrılmaz bir parça ve bu yapının daha diri devamı için başarı şart.
Her daim şanlı tarihine yakışır ol Batman'ın Petrol'ü...
Sen Petrolspor'sun...
Yarınınızın, bugününüzden daha iyi olması dileğiyle, hoşçakalın...