**Teiaş Grup Müdürü ve Teiaşspor Kulüp Başkanı Süleyman İlhan, Genel Müdürlükten onayı çıkan yaklaşık spor kompleksinin çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi. 40 Dönümlük alanda kurulacak spor kompleksi kentte önemli bir eksikliği giderecek...


MODERN KOMPLEKS
Teiaş Batman Grup Müdürlüğü, kente örnek spor kompleksi kazandıracak. Teiaş yakınındaki yaklaşık 40 dönüm üzerinde futbol sahası, spor salonu, olimpik yüzme havuzu, 60 kişilik misafirhane, cafe, kulüp binası ve diğer sosyal tesisler inşa edilecek. Tesislerin Batman’a kazandırılması için kamulaştırma çalışmaları hızlandırıldı.
“TESİSLEŞME HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”
Teiaş Genel Müdürlüğü’nün destekleriyle Batman’a örnek spor tesisi kazandıracaklarını dile getiren Teiaş Grup Müdürü ve Teiaşspor Kulüp Başkanı Süleyman İlhan; “Sahadaki başarıdan çok Batman’a kalıcı tesisler kazandırmak istiyoruz. Batman spor tesislerinde oldukça geride. Teiaş olarak Batman’a örnek bir spor tesisi kazandıracağız. Kamulaştırma çalışmalarını hızlandırdık. Teiaşspor’un hedefi büyük” dedi.


“YETENEKLERİ YETİŞTİRİYORUZ”
Bünyelerinde yaklaşık 200 sporcu ordusu bulundurduklarını da ifade eden Mavi-Kırmızılı kulübün Başkanı Süleyman İlhan, şöyle devam etti: “Teiaşspor’un kapısı herkese açıktır. Sahadaki başarıdan çok eğitime önem veriyoruz. Okullar tatil oldu. Gençler boşta kalmasın diye Balıkesirspor ve İstanbul’daki bazı kulüplere futbolcularımızı denemeye gönderdik. Gönderdiğimiz futbolculara her türlü desteği veriyoruz.”

Editör: TE Bilişim