** Batman Petrolspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev ve Sportif Direktör Metin Şimşek, Çağdaş’ı ziyaret ederek, değerlendirmelerde bulundu.

** İkinci yarıdaki çıkışı çok çalışarak yakaladıklarını belirten Teknik Patron Seçsev: “Bizim bir felsefimiz var o da çalışmak. Çok çalışan formayı alıyor” dedi.

“TRANSFERLERDEN MEMNUNUZ”
Kentin ilk günlük gazetesi Batman Çağdaş’ı ziyaret ederek, Editörümüz Barış Arslan'la görüşen Petrolspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev ve Sportif Direktör Metin Şimşek, Pazar günü sahalarında oynayacakları Bergama maçında taraftar desteği beklediklerini söyledi. Yeni transferlerin takıma uyum sağladığını belirten Teknik Direktör Seçsev: “Bütçe dahilinde takımın ihtiyaç duyduğu mevkilere transferler yapıldı. Yeni gelen isimler takımla kısa sürede uyum yakaladı. Takımda birliktelik havası oluştu. Takımın ve kulübün kamuoyu desteğine ihyitacı var. Pazar günü sahamızda karşılaşacağımız Bergama maçı oldukça kritik. Taraftar desteği bekliyoruz. Alacağımız galibiyetle üst sıralara tırmanacağız” dedi.

“ADALETLİ OLMAK ZORUNDAYIM”
Formayı çok çalışan futbolcuya verdiğine dikkat çeken tecrübeli teknik adam Seçsev, şöyle devam etti: “Sahada herkes çok çalışacak. Herkes çok iyi çalışırsa ortaya iyi futbol çıkar. Takımda adaleti sağlamak zorundayım. Eğer ben adaletli olmazsam saha da bize adaletli olmaz. Şu anda futbolcularımın performansından memnunum. Elbette eksikliklerimiz var ve bunları gidermek için sıkı çalışıyoruz. Takımımız artık daha az gol yiyor ve daha çok gol atıyor.” Play-off’a çıkmak için çaba sarf ettiklerini de kaydeden Seçsev: “Bergama ve Van maçlarını kayıpsız atlarak hedeflediğimiz noktaya ulaşmak için fırsat yakalayacağız. Petrolspor’un yeri daima üst sıralardır” dedi.



DEVRE ARASI 8 TRANSFER
Petrolspor Sportif Direktörü Metin Şimşek ise transfer döneminde 8 futbolcuyu renklerine bağladıklarını ifade ederek: “8 transfer yaptıysak da aslında bu futbolcuların şu anda 4’ü tecrübeli ve hazır. Diğer 4 futbolcumuz ise genç ve hazır hale gelmek için çalışıyor. Bu isimler de uzun vadede takıma katkı sunacaktır. Takımda birlik ve beraberlik havası var. Kulüp Başkanımız sayın Gülmez ve ikinci başkanımız sayın Hayrettin Gülmez her konuda takımın yanında. Daha iyi yerlere geleceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.


“Saha zemini iyi futbolu engelliyor”

Petrolspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev, 16 Mayıs şehir stadının zemininden şikayetçi. Zeminin iyi futbola engel oluşturduğuna dikkat çeken Seçsev: “Kimse yanlış anlamasın niyetimiz mazeret üretmek değil ama saha zemini çok kötü. Bu durum bize oldukça kötü yansıyor. Futbolcular top kontrolü yapmakta ciddi zorluklar yaşıyor. Yöneticilerden isteğimiz bu konuyla yakından ilgilenmeleri” dedi.

Editör: TE Bilişim