** İlçeler arasında futbol kulübü olmayan Hasankeyf’in de takımı kuruldu. Hafta sonu amatör kulüp temsilcilerini iftarda ağırlayan Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayça: “Lige renk katacağız” dedi.

 

İFTARDA AĞIRLANDILAR

Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayça’nın destekleriyle futbol takımı olmayan tek ilçe konumundaki Hasankeyf futbol takımına kavuştu. Futbola ilgisiyle bilinen Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayça, ilçedeki gençlerin talebi ve sosyal medyadan gelen yoğun istek üzerine Hasankeyfspor’u kurduklarını söyledi. Hafta sonu Hasankeyf’te düzenlenen iftara kulüp temsilcilerinin yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl, ASKF Batman Başkanı Mahmut Akyol, Teiaş Grup Müdürü Süleyman İlhan, Futbol İl Temsilcisi A.Kadir Kardeş ve kulüp yöneticileri katıldı.

 

“ÖRNEK KULÜP OLACAĞIZ”

Programda konuşan Kaymakam Ayça: “Sporu seviyorum. Yakından da takip ediyorum. Hasankeyf’te spor kulübünün olmamasına üzülüyordum. Gençlerin de hevesi vardı. Takımı kurduk. Bu sezon Batman Amatör ligine katılacağız. Yeni Hasankeyf’te spor salonunun ihalesi de yapıldı. Futbol sahasının yapımı için de arazi sorununu aşmak istiyoruz. Hasankeyfspor’a iyi bir altyapı için tesisleşme önemli. Bizden sonra gelecek Kaymakam arkadaşlarımıza Hasankeyfspor mirasını bırakacağız” dedi. 

Editör: TE Bilişim