**Bolu kampında tempoyu arttıran Batman Petrolspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu: “Ligimizde inanılmaz derecede transfer yapan takımlar var. Bizim için de kadromuzda geçen sezondan 9 futbolcunun kalması avantaj” dedi.

 

BOLU KAMPI SÜRÜYOR

Bolu’da lige hazırlanan Batman Petrolspor, bir yandan dış transfer çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da teknik heyet takıma kondüsyon ve teknik idmanlar yüklüyor. Teknik Direktör Orhan Kapucu, kamp çalışmaları ve transferdeki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. Kapucu: “İkinci etap kampında biraz daha düzenli bir kadroyla çalışma imkanı bulduk. Bu kadro üzerinden çalışmalar yapıyoruz. Gerçekten lige baktığımızda inanılmaz derecede transfer yapan takımlar var. En az 8-10 tane takım 2. lig seviyesinde transferler yapıyorlar. Biz de Petrolspor olarak kendi imkânlarımız ölçüsünde takıma takviyeler yapmaya çalıştık. Sayın Başkanımız ve yönetici arkadaşlarımızın transfer çalışmaları devam ediyor. Umarım lige en güçlü şekilde gireriz” dedi.

 

“TAKIMDA UYUM SORUN YOK”

Petrolspor’un geçen sezondaki kadrosundan 6 futbolcunun takımda olmasının bir avantaj olduğunu da ifade eden Kapucu, kadro istikrarının çok önemli olduğunu söyledi. Tecrübeli teknik patron Kapucu, şöyle devam etti: “Geçen sezondan 9 futbolcumuz var. Bu durum kadro istikrarı noktasında çok önemli bir avantaj. Şu ana kadar 7 oyuncu transferi yaptık. Gençler başta olmak üzere, yerli oyuncularımızla diğer arkadaşlarımız hemen kaynaştı. Kamp açısından, kaynaşma açısından şu anda bir sorun görünmüyor.”

 

“EKSİKLERE GÖRE TRANSFER DEVAM EDER”

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Kapucu: “Petrolspor’un da bir başka kulübün de transfer dönemi içerisinde çalışmaları bitmez. Bundan sonraki süreçte yoğun bir hazırlık müsabakası trafiğine girdik. Artık fotoğrafı biraz daha net çekebiliriz. Burada eksik neyse ona göre tekrar transfer yaparız. Şüphesiz isteyip de alamadığımız futbolcu bizim de olmuştur. Bu her kulüpte olur. Yine vurguluyorum bizim grupta inanılmaz transferler yapılıyor. Tabi futbol sahada oynanıyor. Biz buna karşın çok ciddi çalışmak zorundayız” dedi.

Editör: TE Bilişim