** Batman’ın 3. Lig temsilcisi Petrolspor A.Ş. Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, yerel basın turunda futbolseverlere ikinci yarı öncesi mesaj verdi; “Petrolspor, herkesin takımıdır. Kimseye kırgınlığımız yok. Taraftar her şeyimiz.”

 

“10 TRANSFER YAPTIK”        

Batman Petrolspor A.Ş. Kulüp Başkanı ve yönetimi, ikinci yarı maçları öncesinde yerel basın turu yaptı. Beraberinde Sportif Direktör Mehmet Gönülaçar, yönetim kurulu üyesi Reşit Kaygu ve Basın sözcüsü Bülent Kurt’la Batman Çağdaş’ı ziyaret eden Gülmez, ikinci yarıya hazır olduklarını söyledi. İkisi altyapıdan olmak üzere toplam 10 transfer gerçekleştirdiklerini belirten Gülmez, geçen yılın iskeletinin bozulmasının nedenlerini kamuoyu ile paylaşmamanın hatalı olduğunu belirtti. Bazı futbolcuların ciddi rakamlar istediğine de işaret eden Gülmez: “İlk yarıda çok kötü puanlar verdik. Gaziosmanpaşa ve Tutap Şeker gibi takımlara göz göre göre puan hediye ettik. Ara transferde eksikliklerimizi giderdik. 10 futbolcudan ikisini altyapıdan aldık” dedi.

 

“UYUMLU BİR EKİBİMİZ VAR”

İkinci yarı hazırlıklarında ekibinin her şeyden önce uyum sorununu çözdüğünü ifade eden Başkan Gülmez, şöyle devam etti: “Hazırlık döneminde bizi sevindiren bir gelişme de futbolcuların uyumuydu. Futbolcuların tümü içtenlikle çalıştı. Teknik heyetten futbolculara kadar herkesin bir kolej takımını andırması bizi ikinci yarı için oldukça umutlandırıyor. Pazartesi saha ve seyircimiz önünde ilk maçta arzu ettiğimiz skorla da buluşacağımıza inanıyorum. Yeter ki taraftar ve futbolseverler yanımızda olsun. Petrolspor Aydın Gülmez’in değil, tüm Batmanlılarındır, il yöneticilerinindir, politikacılarınındır.”

 

“BÜYÜK RAKAM İSTEDİLER”

Geçen senenin iskelet kadrosundan Hasan Ahmet, Mehmet Tosun ve bazı futbolcuların takımdan ayrılma nedenlerinin başında yüksek rakamların geldiğine de dikkat çeken Gülmez: “Takımdan ayrılan futbolcuların nedenlerini spor kamuoyu ile paylaşmamız gerekirdi. Bu bir hataydı. Mehmet Tosun’u kulübü ısrarla takımında tuttu. Hasan Ahmet 200 Bin TL gibi büyük bir rakam istiyor. Bu sorunları kamuoyuna anlatmamız gerekiyordu, ancak dünü unuttuk. Artık önümüze bakıyoruz. Yeni web sayfası da oluşturduk. Sayfamız aktif olacak. Kulüple ilgili doğru bilgiler sayfamızdan öğrenilebilecek” diye konuştu.

 

BAŞBAKAN’DAN DESTEK İSTEYECEK

Pazar günü Batman’a gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan destek isteyeceklerini de ifade eden Başkan Aydın Gülmez, sözlerini şöyle sürdürdü: “Pazar günü Başbakan sayın Ahmet Davutoğlu’na Petrolspor’un daha da genişlemesine yönelik taleplerimiz olacak. 54 Yıllık bir mazisi olan Petrolspor’un yaşatılmasına yönelik TPAO’dan sponsor talebimiz olacak. Bunu da bizzat Başbakana aktaracağız. Ayrıca Pazar günkü maça başta Valimiz Azmi Çelik olmak üzere diğer il yöneticilerini de davet edeceğiz. Batman gibi işçi kenti olan Zonguldak Kömür yöneticileri de maça davet ettik.”

Editör: TE Bilişim