**Batman Petrolspor’un yöneticilerinden Reşit Kaygu, taraftarı Pazar günkü maça davet ederek; “Taraftar Erzurum maçında bizi yalnız bırakmasın. Çünkü bu hafta lider Batman Petrolspor olacak” dedi.

ŞAMPİYONLUĞA İNANDIK”

Kırmızı-Beyazlı ekibin yöneticilerinden Reşit Kaygu, Pazar günü Erzurum maçından alacakları galibiyetle liderlik koltuğuna oturacaklarını söyledi. Düzyurt’un, zorlu Bursa deplaslanında puan kaybetmesini bekleyeceklerini belirten Kaygu; “Sahamızda Erzurum’u yenerek, Bursa’dan haber bekleyeceğiz. Bu kritik maçta taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Evimizde bu sezonun son maçımızı oynayacağız. Camia olarak şampiyonluğa inandık. İnşallah mutlu sona ereceğiz” dedi.

İKİ MAÇI DA KAZANACAĞIZ”

Petrolspor’un tecrübeli futbolcularından Cihan, Mehmet ve Tugay, ligde kalan iki maçı da kazanacaklarını söyledi. Erzurum maçında taraftara galibiyet sunacaklarını ifade eden Cihan, Mehmet ve Tugay; “Bu ligde şampiyonluğu hak eden takım Batman Petrolspor’dur. Son haftalarda toplanan puanlara bakıldığında bu açıkça görülecektir. Kalan iki maçımızı da kazanacağız. Bunun için çabalıyoruz. Taraftarımız her zaman yanımızda. Darıca deplasmanında da iyi bir taraftarımız vardı. Şampiyonluk yakın. Buna inanıyoruz. Bu hafta liderlik turunu atlamanın sevincini yaşacağımıza inanıyoruz” dediler.

ESNAFIN DESTEĞİ SÜRÜYOR

Esnafların Batman Petrolspor’a manevi desteği sürüyor. Zeki Erkek Kuaförü M. Zeki Uslu, İstanbul Sercons Ranışmanlık sahibi İhsan Bozkurt ve Batman Emin Optik sahibi M. Emin Uslu, Petrolsporlu yöneticilerle kahvaltıda bir araya geldi. Petrolspor’un şampiyon olacağına inandıklarını belirten esnaflar; “Petrolspor’u seviyoruz. Maçları bu sezon kaçırmıyoruz. Takımın hedefe ulaşacağına inanıyoruz” dediler. Petrolsporlu yöneticiler Hayrettin Gülmez ve Şahabettin Yanar, esnafların ilgisine teşekkür etti. 
Editör: TE Bilişim