** Ligde bir türlü istikrarlı sonuçlar yakalamayan Batman Petrolspor’da, geçen Cuma Niğde karşısında alınan 3-0’lık mağlubiyetin faturası Teknik Direktör Orhan Kapucu, yardımcıları ve Asbaşkan İlhan Erken’e kesildi.

 

** Teknik heyet ve Asbaşkan İlhan Erken’in görevi bırakmasıyla gözler yönetime çevrildi. Takımda yeni teknik heyet arayışları hız kazanırken, geçiş sürecinde takımı yardımcı antrenör Metin Şimşek çalıştıracak.

 

İSTİFA FURYASI
Batman Petrolspor’da Teknik Direktör Orhan Kapucu, yardımcı antrenörler Fatih Sarı, Resul Özturan ve Asbaşkan İlhan Erken, Niğde mağlubiyeti sonrası görevinden ayrıldı. Niğde Belediyespor’a sahasında 3-0’lık skorla mağlup olan Kırmızı-beyazlılarda taraftarın teknik heyeti istifaya davet etmesinin ardından Petrollü yöneticilerin teknik heyetle yaptığı görüşmenin ardından teknik heyetle yola devam etmeme kararı alındı. Teknik heyetle yapılan görüşmenin ardından Asbaşkan İlhan Erken de görevden alındı.

 

TEKNİK HEYET ARAYIŞI
Teknik heyetin görevden alınmasının ardından takımı antrenör Metin Şimşek çalıştıracak. Petrol’de ligin 11. Haftasında teknik heyetin görevden alınmasının ardından gözler yeni teknik direktör arayışına çevrildi. Kulüp Başkanı Aydın Gülmez’in takımdaki gelişmeler nedeniyle basın açıklaması yapması beklenirken, spor kamuoyu kulübün başına tecrübeli ve kariyerinde şampiyonluk olan bir teknik adamın takımın başına geçmesini istiyor.

Editör: TE Bilişim