** Batman Petrolspor, bugün ligin son maçını sahasında Çanakkale ekibi Dardanelspor’la yapacak. Ligde iddiası bulunmayan iki ekip de sahaya gençlerle çıkacak.

BU KEZ GENÇLER SAHADA
3. Lig 3. Grupta futbol sezonu bugün oynanacak karşılaşmalarla son bulacak. Batman Petrolspor sahasında Çanakkale-Dardanelspor’u ağırlayacak. Bugün 16 Mayıs şehir stadında oynanacak karşılaşmada iddiası olmayan iki ekip de sahaya gençlerle çıkacak. Petrolspor Teknik Direktörü Metin Şimşek: “Rakibimizin de bizim gibi ligde iddiası yok. Rahat bir maç olacak. Son maçta gençlerle çıkacağız. Ligin son maçını galibiyetle kapatmayı hedefliyoruz” dedi.

YABANCILAR GİTTİ
YERLİLER KALDI
Ligin son maçında Petrolspor’da sadece yerli futbolcular kaldı. Takımın ligde iddiası kalmamasıyla birlikte yabancı futbolcular kulüpten izin alarak, Batman’dan ayrıldı. Yerli futbolcularla Çanakkele maçına çıkacak Petrolspor’da önümüzdeki sezonun planlaması için gözler Kulüp Başkanı Aydın Gülmez ve ekibine çevrildi. Gülmez’in yeni sezon öncesi 10 maddelik bir planı kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim