**Önümüzdeki yıl bütçesi 55 milyon TL olarak belirlenen Batman Özel İdare Genel Sekreterliği, yılın değerlendirilmesine yönelik çalışmayı da tamamladı.

“KIRSALDA HER YERE ULAŞTIK”
Batman İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, yıl sonu değerlendirmesine yönelik çalışmayı tamamladıklarını söyledi. Kırsalda altyapı ağırlıklı sorunların çoğunu çözmeye çalıştıklarını ifade eden Genel Sekreter Abdulkadir Özer; “Köy ve mezralarımızın ulaşım ve altyapı sorunlarının çoğunu gidermeye çalıştık. Kırsalda bize ulaşan her sorunu gideren ekiplerimiz önemli bir başarıya imza attı. Valimiz sayın Azmi Çelik ve İl Genel Meclis’inin desteğiyle ciddi çalışmaları gerçekleştirdiğimize inanıyorum” dedi.


2015 BÜTÇESİ 55 MİLYON TL
Önümüzdeki yıl yapılması planlanan çalışmaları da İl Genel Meclis üyelerinin görüşleri doğrultusunda şekillendirdiklerini belirten Özer, şöyle devam etti; “2013’te 43 milyon TL iken, 2014’te 50 milyon TL’ye yükselen İl Özel İdare bütçesi önümüzdeki yıl 55 milyon lira olarak kesinleşti. Bütçe kapsamında Batman’a en iyi ve kaliteli hizmeti getirebilmenin gayreti içindeyiz. Yeni sebze meyve hali sitesi ile OSB yolunda da çalışmalar sürüyor. Şimdiden önümüzdeki yılın hazırlığını yapıyoruz.”

Editör: TE Bilişim